Uslovi korišćena portala GOC.RS

portal planine Goč je web servis za oglašavanje smeštaja na planini Goč i pružanje informacija o prirodnim lepotama na plalini Goč. Goc.rs nije odgovoran za transakcije između vlasnika smeštaja i lica koja iznajmljuju smeštaj. Takođe portal goc.rs ne može da garantuje istinitost i pouzdanost informacija koje su objavljene u oglasu jer ove informacije dostavljaju vlasnici smeštaja i one su isključivo njihova odgovornost.

Kontakt forma za direktan kontakt vlasnika smeštaja služe isključivo za kontaktiranje vlasnika smeštaja i rezervaciju smeštaja. Bilo kakva druga upotreba kontakt forme, recimo za reklamiranje je strogo zabranjena. Takođe zloupotreba od strane konkurencije nije dozvoljena.

Vlasnici smeštaja na Goču su dužni da postavljaju istinite podatke, Opis smeštaja, lokacija na mapi planine Goč, smeštajni kapaciteti, dodatne usluge, fotografija i kontakt podaci vlasnika smeštaja ne smeju dovesti u zabludu psetioca sajta. Ako se tako nešto desi, vlasnici smeštaja su saglasni da snose posledice štete koja je na taj način učinjena posetiocima sajta goc.rs kao i smamo sajtu.

Tekstovi, fotografije, mape i celokupan ostali sadržaj na ovoj sajtu je zaštićen, te se ne sme koristiti bez prethodnog pismenog odobrenja administratora portala.

Tim Oglasi smeštaj