Apartmani na Goču - Planinska kuća Kaćunak

Opis smeštaja

Planinska kuća Kaćunak nalazi se na najlepšem delu planine Goč,na nadmorskoj visini od 1030 m,udaljena od Vrnjačke Banje 12 km. Okružena livadama i proplancima smeštenih između šumskih celina bukve i bora,na kojima preovladavaju planinske trave od kojih su mnoge lekovite
Svež vazduh, mirna okolina ,prijatan ambijent i uzuzetni klimatski faktori koji krase planinu Goč učiniće ovu oazu zdravlja garantom vašeg potpunog užitka i odmora za vaš um i telo.
U blizini kuće nalazi se ski staza (700 m.), tereni za male sportove (100 m.)kao i mnogobrojne staze za šetnju ,laganom šetnjom od 20-30 min. planinskim stazama preko livada i kroz šumu stižete do akomul.jezera Selište.Vožnjom od 15 min. dobrim asfvaltnim putem stižete u Mitrovo Polje gde se nalazi bazem sa mineralnom vodom kao i mnogobrojni restorani sa ribnjacima.
Kuću čine dve nezavisne celine od po 55 m2 sa zasebnim ulazima i terasama na razlicitim nivoima.
Celine su kompletno opremljene .
Celina I (prizemlje) ima veliki dnevni boravak (trosed,dvosed,(na razvlačenje )fotelja,kuhinja sa trpezarijom,dve spavaće sobe sa po dva ležaja,kupatilo,terasa (14m2)
Celina II (sprat) ima veliki dnevni boravak (dva kauča na razvlačenje),kuhinja sa trpezarijom, spavaća soba sa dva ležaja,kupatilo,hodnik,terasa (8m2).
Grejanje kuće na čvrsto gorivo-drva (etažno grejanje)kaminima za svaku celinu posebno.
Boravak na planini Goč idealan je za odmor u bilo kom periodu godine,bilo da želite da uživate u zimskoj čaroliji ili da se sklonite od vrelih letnjih dana.


Cena smeštaja i kontakt podaci vlasnika


Cena smeštaja
Kontakt telefoni 064/24 07 909
Web site
Naselje na Goču Horizont
Udaljenost od centra 600 m
Adresa Goč, na 100 m od terena za košarku

Lokacija smeštaja na mapi Goča


Pogledajte ostatak smeštaja na Goča u naselju Horizont